TIRAMISU
P3180022_1.JPGTiramisu Sestavine za biskvit:
  • 5 rumenjakov
  • 20 dag sladkorja
  • 17,5 dag moke
  • ½ pecilnega praška
  • sneg 5 beljakov
 Sestavine za kremo:
  • 6 rumenjakov
  • 10 žlic sladkorja
  • 2 vanilinega  sladkorja
  • ½ kg mascarpone
  • sneg 6 beljakov
  • malo stepene sladke smetane

  Priprava:              

Biskvit: Sestavine za biskvit dobro zmešamo in pečemo 10 - 15 minut pri 160 °C.  Medtem, ko se biskvit peče, naredimo kremo. 

Krema: Rumenjake, sladkor in vanilin sladkor penasto zmešamo. Dodamo mascarpone in malo stepene sladke ali rastlinske smetane. Nazadnje nežno vmešamo sneg beljakov.Biskvit namažemo s kremo in potresemo s kakavom. Tako pripravljeno sladico damo za nekaj ur v hladilnik. 

Dober tek!           

NOVOSTI

NOVO!

Obveščamo vas, da za večje skupine in podjetja dostavljamo kosila in malice. Opravljamo tudi storitve cateringa. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tel.št. 041-904604.